Firme colaboratoare din domeniul privat

Firme colaboratoare din domeniul privat

Technosteel LBRTechnoSteel producător de țevi sudate și profile deține în unitatea sa de productie din Iași:

propria linie de procesare a materiei prime;
flux complet integrat de producție metalurgică;
echipamente de control al calității;
■ flota proprie de transport

ROMÂNIA, IAȘI, 700 182, CALEA CHIȘINĂULUI 132 A
Telefon:
+ 4 0232 215 092 , Fax: +4 0232 215 335

E-mail: office@technosteel-lbr.ro,  Web: www.technosteel-lbr.ro 


TotalGaz

Compania este lider naţional în producţia staţiilor de reglare-măsurare şi predare, având ca obiect principal de activitate al companiei fabricarea de echipamente şi instalaţii pentru extracţia, transportul şi distribuţia gazelor naturale (regulatoare de presiune, staţii de reglare – măsurare şi predare, robinete, dispozitive de blocare, supape de blocare, supape de descărcare, odorizatoare pentru gaze, amortizoare de zgomot, arzătoare pentru gaze, filtre etc.)

TOTALGAZ INDUSTRIE, Sos. Păcurari nr.128, Iaşi, România, cod 700545

Tel  +40.232.216.391, Fax +40.232.215.983

Email: office@totalgaz.ro, Web: www.totalgaz.ro


Delphi

Delphi Automotive PLC (NYSE: DLPH) este unul dintre liderii mondiali în furnizarea de tehnologii pentru vehicule auto şi comerciale. Operând prin importante centre tehnice, unităţi de producţie şi centre de asistenţă pentru clienţi în 33 de ţări, Delphi oferă inovaţii din lumea reală, care fac produsele mai inteligente şi mai sigure, precum şi mai puternice şi mai eficiente.

Delphi în România

Delphi România este o parte esenţială a economiei ţării din 1997, cu peste 10.000 de angajaţi în patru fabrici. Fabrica din Miroslava, Iaşi produce componente pentru motoare diesel şi are aproximativ 2.000 de angajaţi, în timp ce fabricile Delphi din Sânnicolau Mare, Ineu şi Moldova Nouă produc sisteme electrice / electronice de distribuţie şi au împreună în jur de 8000 de angajaţi.

SC Delphi Diesel Systems Romania SRL
Iasi, Str. Bratuleni, nr.1, Comuna Miroslava

Web: www.delphi.com


Asam

ASAM, companie recunoscuta pe plan national cat si international, are un portofoliu diversificat, o echipa ce dezvolta in permanenta produse, putere proprie de distributie atat pe plan national cat si pe pietele externe, cu acoperire larga pe diverse ramuri ale industriei.
Producția pieselor și echipamentelor din portofoliu este realizată în mai multe sectoare de producție: Turnătorie, Forja, Tratamente Termice, Mecano-Sudură, Prelucrări Mecanice clasice și pe CNC, Presaj, Proiectare și Execuție.

ASAM S.A, Aurel Vlaicu 77 Iasi, ROMANIA, 700381
Tel: +40 232 215 515, Fax: +40 232 270 930

Email: office@asam.ro, Web: www.asam.ro


 

RanconFondată în Iași, România în 1993, turnătoria Rancon este producător de piese de schimb din aliaje neferoase (bronzuri, alame, aluminiu etc.) și feroase (fonte, oțeluri etc.), subansamble și utilaje industriale.
Piesele turnate și prelucrate mecanic sunt destinate clienților din diverse industrii: siderurgică, navală, construcții de mașini, utilaje industriale și pentru materiale de construcții, utilaje agricole etc.
De asemenea, turnătoria Rancon produce și obiecte de artă și decorative, turnate din bronz și alte aliaje.

Bd. Chimiei, 14, Iasi, Iasi, 700294, România
Tel: +40 (0)232 219982, Fax: +40 (0)232 231222
Email: rancon93@yahoo.com, Web:rancon.ro

Arcelor-Mital
ArcelorMittal Tubular Products Roman (fosta Petrotub) face parte din Grupul ArcelorMittal, liderul mondial al oţelului cu operaţiuni în peste 60 de ţări. Societatea este principalul producător naţional de ţevi de oţel fără sudură, producând şi vânzând ţevi din oţel nealiat şi slab-aliat laminat la cald cu diametru intre Ø89 – Ø508 mm şi grosime la perete de 0,5 – 50 mm. Tevile sunt folosite in diferite aplicaţii din industria de petrol şi gaze, industria chimică, industria nucleară şi a energiilor conventionale cat şi în industria construcţiilor.
ArcelorMittal este liderul global pe toate pieţele mari de oţel, incluzând industria automotive, construcţii, electrocasnice şi ambalaje, cu tehnologie de vârf de cercetare şi dezvoltare, precum şi rezerve de materie primă de marimi considerabile şi reţele de distribuţie ireproşabile. Cu o prezenţă în industria metalurgică în peste 20 de ţări cuprinzând 4 continente, societatea acoperă toate pieţele de oţel importante, de la cele emergente la cele dezvoltate. „

ArcelorMittal Tubular Products Roman
Stefan cel Mare 15A/1 , 611038 NT Roman | Romania
Tel: +40 233 70 1166, Web: www.arcelormittal.com

http://tubular.arcelormittal.com/index.html 
http://roman.arcelormittal.com/about-us.aspx?sc_lang=en


ThyssenKrupp

Motivat de idei și inovare, ThyssenKrupp este unul dintre cele mai importante grupuri industriale integrate în domeniul materialelor și tehnologiilor, care oferă soluții pentru progrese durabile în întreaga lume. Opt zone de afaceri concentrează activitățile și know-how-ul grupului în domeniile strategiei competiționale. Angajații noștri, în număr de peste 199.000, sunt calificați și pregătiți să răspundă provocărilor pieței prin uzine, materiale, componente și sisteme de înaltă performanță, care asigură perspective reale pentru clienți din peste 80 de țări.
Structura grupului, cu opt zone de afaceri organizate în două divizii – Materials și Technologies – reflectă domeniile cheie de competență ale ThyssenKrupp.
ThyssenKrupp Materials Romania aparține zonei de afaceri Materials Services și operează în prezent cu trei depozite situate în București, Timișoara și Cluj.

Web:tkmaterials.ro


 

Fondal-International

Fondal International este o societate română cu capital privat, ce are ca obiect principal de activitate turnarea metalelor și prelucrarea de înaltă precizie a aliajelor de aluminiu, oțelurilor și alamei, 95% dintre acestea fiind dedicate sectorului international de produse electrocasnice. Compania își desfășoară activitatea în Lețcani, Iași, activitatea fiind susținută de o echipă de 300 de angajați.

FONDAL INTERNATIONAL S.A.
Leţcani, Iaşi – România, 707280

Tel: +4 0232 290000
Web: www.fondal.ro


MAE

La MAE turnăm fontă de peste 20 de ani. Manual, fără roboţi, ca pe vremuri.  Fiecare produs trece prin mâinile noastre şi este unic. Ne mândrim că vă putem oferi plite de fontă groase şi rezistente, uşi de sobă practice şi funţionale, frontoane de şemineu frumoase şi luminoase.

Strada Splai Bahlui nr. 29, Iași, Județ Iași

Email: alex@maefonta.ro, Web: www.turnatoriefonta.ro


Mecaex

MECANEX se adaptează nevoilor clienţilor, îndeplinind cu succes orice provocare. Personalul calificat şi tehnologia din dotare produce și execută o variată gamă de echipamente și agregate, turnate și prelucrate.
Produsele noastre se adresează unui spectru foarte larg de utilizatori din diferite domenii, cum ar fi: Industrial – diverse piese turnate din fontă, oțel sau bronz; Agricultură – pompe pentru irigații, pompe pentru desecări; Energetic – pompe pentru alimentări cu apă, pompe pentru condens; Construcţii – pompe pentru vehiculat bitum, pompe pentru ciment; Industria chimică şi alimentară – pompe de vid, pompe pentru combustibil; Minerit – pompe pentru evacuarea apei de mină; Sectorul public cu produse de tip mobilier stradal: bănci, cişmele, stâlpi ornamentali.
Compania noastră oferă servicii complete în producerea pompelor, pieselor de schimb pentru pompe, piese turnate sau prelucrate, construcţii sudate şi găseşte permanent soluţii inovative, profesioniste după cerinţele clienţilor.

Manoleşti Deal, Nr. 29A, Botoşani, România

Tel.: +40 231 516 661, Fax: +40 231 517 530

E-mail: pumps@mecanex.ro, Web: www.mecanex.ro


ForjaRotecÎn prezent este cea mai mare forja operațională din România, cu peste 180 angajați permanenți, ce produce piese pentru următoarele industrii: petrolieră, navală, energetică, feroviară, petrochimică.
Echipamente: Presa hidraulică 3150 tf cu manipulator 32 t; Laminor orizontal 3000 mm; Presa hidraulică 1650 tf cu manipulator 12 t; Ciocane electro-hidraulice forjare liberă 2000 Kgf și 3000 Kgf; Linii de ciocane matrițoare – 1000 Kgf, 3150 Kgf, 6300 Kgf; Prese hidraulice pentru ambutisare – 200 tf, 400 tf, 800 tf.

Str. Aleea Industriilor, nr. 12, Hala Forjă, Buzău, 120068

Tel.: +40 238 406 046, Fax: +40 238 718 935

Web: www.forjarotec.ro


Tess

TESS INDUSTRIE are peste 20 de ani de activitate, timp în care și-a dezvoltat permanent capabilitățile de producție și echipa de profesioniști. În continuă dezvoltare, compania are un mediu de lucru dinamic, în care echipa de cercetare și dezvoltare își pune amprenta prin proiecte inovative, dar și care să satisfacă piață ţintă.
De la debitare laser și până la ansamblare și montaj, oferim o gamă largă de servicii partenerilor noștrii de talie internaţională.
În termeni de capabilităţi de producţie, suntem specializaţi în prelucrarea la rece a metalului prin operaţii specifice de:  debitare laser,  prelucrări CNC,  îndoire ţeavă CNC, perforare CNC,  presare,  ambutisare,  sudură MIG, sudură MAG, sudură WIG,  sudură TIG,  spot weld,  vopsire în câmp electrostatic.

Str. Constantin Langa, nr. 68, Miroslava, Iasi, Romania

Tel.: +40 232 295 566, E-mail: office@tessindustrie.ro,  Web: www.tessindustrie.ro


Petal

Firma noastră este unul din producătorii consacrați de utilaj și echipament petrolier pentru diferite condiții geografice de climă și mediu, echipamente și piese de schimb destinate forajului și extracției țițeiului și a gazului metan, armături industriale, utilaj geologic, piese schimb pentru reparații capitale de utilaj metalurgic.
În prezent firma produce o bogată gamă de produse:

UTILAJ PETROLIER

  • Agregate de cimentare și fisurare;
  • Capete de coloană și capete de erupție pentru țiței și gaze;
  • Robinete și dispozitive de reglare a debitului pentru medii de lucru neutre și slab acide (țiței și alte produse petroliere, fluide de foraj, apa și gaze);
  • Piese schimb pentru agregate de cimentare și pentru pompe noroi.

UTILAJ METALURGIC

Str. A.I.Cuza nr.99, 735100 Husi,Vaslui, Romania

E-mail: office@petal.ro, Web: www.petal.ro


Upss

Societatea are ca domeniu de activitate proiectarea și execuția de: pompe și electropompe centrifuge mono și multietajate, submersibile, volumice (cu roți dințate), pompe manuale, motopompe; hidranți subterani și supraterani; fântâni și cișmele stradale; mobilier stradal (stâlpi de iluminat, stâlpi ornamentali, stâlpi indicator, banci și mese agrement etc);  utilaje de uz gospodăresc; piese de schimb;  piese din fontă, oțel, bronz, aluminiu;  confecții metalice;  echipamente pentru gaz metan și servicii.

Str Eternității nr 2, Botoșani, România

E-mail: upssbt@yahoo.com, Web: www.upssBotosani.ro

Close Menu