Workshop „Intel® Student Developer Program for AI”

Ne face o deosebita placere sa va invitam la workshop-ul avand ca tema ‘Machine Learning’, care va avea loc la Universitatea Tehnica ‘Gh. Asachi’ Iasi in data de 08 noiembrie 2017, orele 14.00 – 18.30.

Workshop-ul isi propune pe langa prezentarea elementelor de baza ale conceptelor de Machine Learning si Deep Learning si intierea auditorului in cele mai noi medii de dezvoltare ale acestui gen de aplicatii optimizate pentru Arhitectura Intel cum ar fi TensorFlow and Keras.

Prezentarea va fi sustinuta de experti de la Intel si deepsense.ai.

Va rugam sa va inregistrati la workshop la adresa: https://plan.seek.intel.com

Continut prezentare:

  • Elemente de baza ale conceptelor de Machine Learning (ML) si Deep Learning (DL).
  • Aplicatii reale ale conceptelor de ML si DL.
  • Aplicatii ale Retelelor neuronale convolutionale (CNN) in recunoasterea imaginilor.
  • Imbunatatirea performantelor aplicatiilor de ML in medii de dezvoltare optimizate pentru arhitectura Intel
  • Si multe alte lucruri!

Discutiile vor avea loc in sala de conferinte A03 din corpul T (Rectorat), parter.

Va asteptam pentru a invata cat mai multe lucruri legate de ML si DL intr-un cadru atractiv si deschis (gustare inclusa, sesiuni hands-on).

Toate cele bune
Echipa Intel ML.

Workshop-ul face parte din programul ‘Intel® Student Developer Program for AI’ si este organizat si sustinut in cooperare cu deepsense.ai. In programul Intel pentru Inteligenta Artificiala care este parte a Academiei Intel® Nervana AI, Intel coopereaza cu universitati din lumea intreaga pentru a asigura accesul studentilor, a specialistilor in analiza datelor si a dezvoltatorilor de aplicatii deopotriva la prezentari educationale si la noile tehnologii si medii de dezvoltare a aplicatiilor, la sesiuni hands-on si la workshop-uri.
Close Menu